Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

7 помилок власників мототракторів

Мототрактор – ефективна сільськогосподарська техніка, що дозволяє впоратися з широким комплексом робочих завдань. На жаль, багато фермерів допускають однакові помилки під час експлуатації, ремонту та обслуговування машин. Сьогодні ми намагатимемося їх розібрати та попередити можливі нові промахи..


7 помилок власників мототракторів

Отже, пропонуємо розглянути 10 найпопулярніших помилок власників мототракторів.

  1. Самостійне переобладнання. Найпершою і найпоширенішою помилкою є спроба самостійно переобладнати мототрактор без належних знань. Справа в тому, що багато хто воліє купувати пристрої «слабше» і встановити на них потужніший двигун, проте такі спроби найчастіше зазнають фіаско, оскільки конструкція трактора зовсім не розрахована на габаритні двигуни (звичайно, є моделі з посиленою рамою, що передбачають подібні маніпуляції) .

  2. Несвоєчасне обслуговування. Або відсутність обслуговування зовсім. Такий недолік здатний скоротити термін служби будь-якого пристрою, не кажучи вже про техніку, що активно використовується в госпдіяльності. Не забувайте міняти олії, рідини та витратні матеріали.

  3. Невідповідне навісне обладнання. Спроби встановити обладнання, яке не підходить за потужністю, також можуть провалитися. Перед придбанням того чи іншого навішення проконсультуйтеся краще з фахівцем: спільними зусиллями ви зможете підібрати оптимальний варіант.Чрезмерные нагрузки. Если ваш трактор не рассчитан обрабатывать большие площади, не стоит выжимать из него больше его возможностей. Старайтесь сразу подсчитывать «размеры катастрофы» – на этапе покупки техники.

  4. Завищені очікування. Найчастіше клієнти очікують від мінітрактору більше, ніж вказує виробник у характеристиках. Наприклад, не завжди мінітрактори здатні працювати на максимальній потужності тривалий час (саме тому виробники вказують оптимальне значення сили трактора). Перед покупкою ретельно вивчайте опис машини.

  5. Спроби самостійного ремонту. Якщо мінітрактор з якихось причин перестав працювати, не намагайтеся його розбирати (звісно, ​​якщо у вас немає належних знань та досвіду). Краще відразу зверніться за допомогою до СЦ.

  6. Нехтування правилами безпеки. Нарешті, остання помилка – нехтування безпекою. Сюди можна віднести надмірно різкі повороти, погану фіксацію водія у кріслі тощо. Бережіть свою техніку та, головне, власне здоров'я.

 

Виробники