Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Будь готовий до зими: лопата-відвал для мототрактора

Зима не за горами, а значить кожному, хто ретельно стежить за своєю ділянкою, саме час озброїтися комплексом інструментів для збирання снігу. Найпростіший варіант та альтернатива дорогим снігоприбиральним машинам – мототрактор та лопата-відвал до нього.

Будь готовий до зими: лопата-відвал для мототрактора

Варто відразу зазначити, що лопата-відвал – універсальне обладнання, яке не простоюватиме і навесні. З нею ви можете розрівнювати грунт, прибирати гілки та будівельне сміття. Звичайно, взимку вона просто незамінна. Особливо, якщо ви волієте заощаджувати особистий час та сили.

Правила вибору лопати-відвалу

Вибирати лопату-відвал легко. Тут підходять загальні рекомендації для підбору навісного обладнання загалом. Прості істини, які слід запам'ятати:

  • Орієнтуйтеся на потужність мототрактора – чим вона більша, тим більший інструмент слід брати;

  • Беріть до уваги ймовірний обсяг робіт (якщо мототрактор ще не куплений): ні до чого купувати серйозну дорогу техніку, якщо ділянка обмежується парою соток;

  • Купуйте фірмове обладнання (як правило, більшість виробників виготовляють для своєї техніки комплекс фірмових інструментів).

З хорошим мототрактором та лопатою-відвалом вам не страшні кучугури снігу. Всього 10 хвилин часу і ваша ділянка перетвориться із суцільної снігової брили на рівну, акуратну присадибну територію, а ви, у свою чергу, можете сміливо вирушати пити гарячий чай і насолоджуватися відпочинком.


 

Виробники