Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Датчики на мінітракторі і навіщо вони потрібні

Мінітрактор – універсальна сільгосптехніка, за допомогою якої сучасний фермер без проблем може виконувати повний спектр польових та комунальних робіт. І якщо нещодавно було складно обчислити необхідність проведення технічного обслуговування, то тепер стежити за станом пристрою простіше простого: за допомогою датчиків на панелі приладів.

Датчики на мінітракторі і навіщо вони потрібні
Варто відразу відзначити, що далеко не всі виробники підхопили тенденцію на зручність, оснастивши свої мінітрактори всіма необхідними датчиками. Тому сьогодні йтиметься про моделі, що мають подібну модифікацію.

Температура охолоджувальної рідини

Холодоагент та його температура – ​​перше, на що варто звертати увагу. Без гідного охолодження двигуна неможлива якісна робота техніки. Завдяки такому зручному контролю, користувач без проблем помічає найменші зміни і вчасно підправляє ситуацію.

Амперметр

Ще один важливий момент – контроль зарядного та розрядного струму акумулятора. Амперметр вмикається з акумуляторною батареєю, послідовно. Через нього проходять усі заряди, крім стартера та звукових сигналів.

Тиск масла

Щоб уникнути непередбачених обставин у полі, тепер користувачі можуть контролювати тиск олії в картері. Зручно завжди під рукою.

Лічильник мотогодин

Нарешті, останній «класичний» датчик – лічильник мотогодин, що дозволяє стежити за кількістю робочих годин трактора. Це дає чітке розуміння часу роботи пристрою, а також періодичності необхідного технічного обслуговування. Наприклад, заміни фільтрів, рідин та інших витратних матеріалів.

 

Виробники