Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Добриня Силач М15: короткий огляд мінітрактора

Нещодавно наш інтернет-магазин поповнився тракторами лінійки Добриня. Сьогодні поговоримо про одне з таких – Силач М15. Це – бюджетний мототрактор, потужністю 15 кінських сил з подвійною плаваючою гідравлікою, що блокується диференціалом та регульованою колією. Є у нього свої особливості, переваги та недоліки. Подробиці у статті.


Добриня Силач М15: короткий огляд мінітрактора

Отже, мототрактор Добриня Силач М15 відноситься до бюджетних моделей, призначених для малого приватного господарства. Його також нерідко віддають перевагу комунальним підприємствам, які активно працюють на міських вулицях. Він зручний, добре маневрує між об'єктами інфраструктури, взаємодіє з великим комплексом навісного обладнання та справляється з більшістю господарських завдань.

Переваги моделі

  • Оптимальне співвідношення ціни/якості. Коштує він близько 2 000 доларів, володіючи при цьому гарною якістю складання і значним функціоналом.

  • Зручність. Його габарити цілком зручні для роботи на приватних господарствах, малих будівельних майданчиках та навіть теплицях.

  • Опції. Модель М15 має всі необхідні функції: блокування диференціала, регульована колія, хороша гідравліка.

  • Комплектація. Як правило, трактор йде в комплекті з фірмовим плугом та фрезою.

Недоліки

Сам корпус мототрактора досить міцний, що комплектують якісні, проте користувачі часто скаржаться на малу вагу трактора. На щастя, ця проблема легко усувається без надмірних витрат: якщо ви плануєте працювати на м'якому ґрунті, доведеться подбати про придбання додаткового вантажу.

 

Загалом, Добриня Силач М15 – добротний мототрактор вітчизняного виробництва, потужності якого вистачить для виконання базових сільськогосподарських та комунальних завдань.

Виробники