Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Як працює магазин сільгосптехніки Агротехніка

Якщо ви тільки плануєте купити малогабаритну сільгосптехніку та вибираєте найкращий майданчик для цього, пропонуємо нижче ознайомитись із принципами магазину Агротехніка, розглянути приблизний алгоритм роботи з нами та загалом – поговорити про деякі об'єктивні переваги.

 

Як працює магазин сільгосптехніки Агротехніка

З чого починати

Звичайно ж, з вибору відповідної техніки чи обладнання. Для зручності в магазині є каталог із мототракторами, мінітракторами, мотоблоками та окремо – навісними інструментами. Якщо у вас виникли якісь питання, менеджер завжди готовий проконсультувати: підібрати оптимальний трактор під ваші завдання, знайти відповідний інструментарій, дати поради щодо технічного обслуговування.

А чи можна кредит?

Можна. І навіть потрібно, якщо ви не можете собі дозволити віддавати суму всю одразу. Щоб взяти техніку на виплат, достатньо також зв'язатися з менеджером і обговорити подробиці угоди. Зазначимо, що ми співпрацюємо лише з перевіреним партнерським банком, а тому ви, як покупець, отримуєте гарантії та впевненість у надійності своєї покупки.

Про доставку

Доставляємо ми власним коштом. У межах Києва та Київської області. Вартість доставки по Україні визначається індивідуально з кожним клієнтом. Ви також можете оглянути техніку в нашому головному парку в Києві. Сама процедура відправлення товару - досить педантичний процес, до якого ми ставимося з усією відповідальністю: трактор надійно фіксується в причепі, вразливі його частини додатково вкриваються м'яким матеріалом.

Змінюйте своє господарське життя на краще і ласкаво просимо до магазину Агротехніка.

Виробники