Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Який трактор можна купити для саду?

Догляд за ділянкою забирає надто багато часу, який можна витратити на відпочинок із сім'єю на природі, пікнік чи інші приємні заняття. Власний трактор допоможе автоматизувати працю в саду та заощадити купу часу.

Який трактор можна купити для саду?

З чого розпочати вибір трактора?

Для садових робіт існує безліч як універсальних, так і спеціалізованих моделей. Будь-який середньостатистичний мінітрактор можна навісним обладнанням, перетворюючи його на функціонального та надійного помічника.

Основні види навісного, які будуть використовуватися в саду:

  • Роторна косила;

  • Ланцюгова косарка;

  • Ковші.

Власник мінітрактора може оснастити його одним із двох видів косарок: роторної або ланцюгової.

Перший тип має простий механізм і складається із роторних механізмів. Це ефективний інструмент для очищення саду від чагарників та бур'янів. Права застосовувати рекомендується на рівній поверхні, щоб не пошкодити ротори.

Ланцюговий тип значно відрізняється від роторного. Він працює про принцип ножиць і зазвичай складається з двох ріжучих частин. Одна з частин них щільно зафіксована в одному положенні, а друга здійснює рухи в різні боки, ефективно скошуючи траву.

Крім косарок на садовій ділянці можуть стати в нагоді ковші. Трактор-екскаватор допоможе швидко викопати яму для пересадки дерев. Компактні розміри навісного обладнання для мінітракторів роблять його точним і маневреним.

Спеціальні садові мінітрактори

Існують ще спеціалізовані садові моделі. Вони являють собою машини з уже встановленими, потужними косарками, з висотою, що регулюється, і об'ємними травозбірниками. Механізм утилізації скошеної трави можна налаштувати не лише на збирання, а й на викид.

Садові мінітрактори мають перевагу перед газонокосарками різної потужності, т.к. вони дозволяють обробляти великі ділянки. Габарити трактора убезпечать газон та дерева від пошкоджень.

Садову техніку оцінять комунальні служби, власники заміських будинків і великих приватних угідь.

 

Виробники