Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Який вибрати мінітрактор для невеликого завантаження: сад, город, паркова зона

Який вибрати мінітрактор для невеликого завантаження: сад, город, паркова зона

Якщо вам потрібен невеликий мінітрактор для роботи в садово-паркових зонах, а продавець вам буквально «впарює» супернаворочену техніку за досить високу вартість, можете сміливо віддавати перевагу іншому магазину. І справа не в тому, що трактор не виправдовує свою ціну, а в тому, що він просто не зможе продемонструвати всі свої можливості через відсутність їхньої потреби. Вам.

Отже, нижче пропонуємо обговорити питання вибору мінітрактора для невеликого завантаження. Зокрема, для робіт у саду, городі, парковій та присадибній зоні. Можливо, цей текст дозволить вам заощадити гроші.

Мінімальний набір функцій

Перш ніж братися безпосередньо до вибору, вам слід точно визначитися з цілями покупки. Якщо ми говоримо про роботи на садово-паркових та городних зонах, то трактор у цьому випадку винен:

  • Бути відносно потужним і продуктивним (у середньому вистачає 24 к.с.);
  • Залишатися простим в експлуатації та витримувати навантаження середнього ступеня важкості;
  • Добре взаємодіяти з певним набором навісного обладнання (косарками, ґрунтофрезами, копателями тощо).

Також добре, якщо мінітрактор буде комфортним в обслуговуванні, а комплектуючі, розхідники та запчастини будуть у постійній наявності у постачальників. До речі, це – серйозна нагода зробити ставку на відомі бренди.

Підбираємо непогані варіанти

Як ми вже зазначили вище, не завжди дорогий мінітрактор – покупка виправдана та логічна. Наприклад, для саду та городу цілком достатньо машини потужністю 24 л.с. із базовими можливостями.

Відмінно в Україні зарекомендували себе трактори брендів DW, Lovol, Булат та Xingtai. За вартістю вони плюс/мінус однакові та при цьому пропонують досить актуальні рішення для власників невеликих дач та ділянок. Це ми говоримо про сегмент мінітракторів, ціна яких варіюється в межах 100 000 грн.

Якщо ви налаштовані на більш економічні рішення, рекомендуємо придивитися до техніки Shifeng. Наприклад, непогані відгуки збирає Шифенг 240. На відміну від дорогих тракторів він не повнопривідний. Однак у плані роботи над базовими завданнями він демонструє досить значні результати і в рази перевершує дорогі мототрактори.

Також є недорогі рішення від вітчизняних заводів ДТЗ та DW. Придивіться. Можливо, вони також можуть стати незамінними помічниками. А якщо вам потрібна професійна допомога, за нею ви завжди можете звернутися в техпідтримку магазину Агротехніка.

Виробники