Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Картоплесаджалка та мотоблок: як посадити картоплю за 5 хвилин?

Картоплесаджалка та мотоблок можуть заощадити ваш час та сили. Дізнайтеся більше про принципи роботи та переваги картоплесаджалок. Можливо, сьогодні той день, коли варто віддати перевагу механізованому господарству, а не важкій ручній праці?

Картоплесаджалка та мотоблок: як посадити картоплю за 5 хвилин?

Посадка картоплі – один із найбільш трудомістких процесів в аграрній сфері. Був ... Сьогодні ви без проблем зможете полегшити собі життя, придбавши в комплект до мотоблока зручну картоплесаджалку.

Картоплесаджалки – це, безперечно, затребуване обладнання. Численні модифікації, великі можливості роботи з повноцінними тракторами та малогабаритними аналогами. Але сьогодні ми поговоримо про «легкі» картоплесаджалки для мотоблоків.

Як працює картоплесаджалка?

Картоплесаджалка - зручне навісне обладнання, що складається з декількох ключових елементів.

Принцип роботи устаткування досить простий. У спеціальний бункер поміщаються бульби, транспортер дозволяє їм переміщатися у потрібне місце, плужок робить неглибоку борозну для картоплі, а підгортальник, своєю чергою, забезпечує оптимальний рівень ґрунту зверху неї.

Таким чином, ви без проблем зможете висадити самостійно велику кількість картоплі, витративши при цьому мінімум зусиль і часу.

Переваги роботи з картоплесаджалками

Для мотоблоків використовуються «легкі» картоплесаджалки, що працюють лише на один ряд. Однак вони мають численні переваги. Особливо якщо порівнювати таку висадку з ручною.

  • Конструкція самого мотоблоку та картоплесаджалки досить проста. Обладнання невибагливе та не потребує особливого технічного обслуговування та спеціальних знань.
  • Все, що потрібно для початку роботи – це причепити картоплесаджалку до мотоблоку, засипати бульби картоплі в бункер і приступати. Техніка швидко справляється з монотонною роботою, а ви, у свою чергу, позбавляєте себе «задоволення» тримати лопату в руках.
  • Мабуть, найбільший плюс від використання такого обладнання – економія часу та сил за великої продуктивності: людського ресурсу витрачається менше, а результат виходить більше.

У 21 столітті найцінніша валюта – це час, тому механізоване господарство, що дозволяє його економити, відмінна ідея.

Виробники