Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Гарний сад із мінітрактором – легко

Великий і доглянутий сад — величезна праця, яка потребує регулярного орання ґрунту, поливу, підстригання трави тощо. Кожен дачник має найпростіший садовий інвентар і деяке обладнання. Але існує й серйозніша техніка для садів — мінітрактор. Це сучасна машина із відмінними експлуатаційними характеристиками.

 

Гарний сад із мінітрактором – легко

Мінітрактор для саду

Мінітрактор - по суті звичайний трактор, лише у зменшеному варіанті. Він оснащений потужним двигуном, сільськогосподарськими колесами, зручним сидінням та простою коробкою передач. Існують більш просунуті моделі з повним приводом, гідропідсилювачем керма чи кабіною. Але це не обов'язково для саду. Садова ділянка вимагає досить простої машини, яка виконуватиме базові аграрні завдання.

Вартість трактора залежить від потужності двигуна та наявності додаткових функцій. Для садових робіт вибирайте мінітрактор із 20-сильним мотором. Не зайвим буде регулювання колії та блокування диференціала. Ці опції є практично у кожній базовій комплектації.

Застосування навісного

З навісним обладнанням будь-який мінітрактор перетворюється на універсальний інструмент. Майже кожен вид навішування можна використовувати на маленькій ділянці. Просте обладнання використовується для підгортання городу та косіння трави, а складніше для копання траншей, перевезення вантажів та прибирання снігу.

Популярні інструменти для садової ділянки:

  • ґрунтофрезу;

  • спеціальний плуг;

  • роторна косарка;

  • екскаваторна стріла.

Сучасний мінітрактор відрізняється високим рівнем ергономіки. Ця техніка оснащується комфортними сидіннями, дзеркалами заднього виду, близько розташованими важелями та повноцінною системою освітлення.

 

Виробники