Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Кращий трактор для садових робіт

Навіщо потрібен трактор? Відповідь проста: для серйозних робіт у сільському господарстві. Але і на садовій ділянці знайдеться застосування. Для цього не обов'язково купувати дорогу, громіздку машину, можна обмежитись мінітрактором.

Кращий трактор для садових робіт

Застосування мінітрактору в саду

Завдяки функціональному навісному обладнанню, сучасний мінітрактор замінює відразу кілька садових інструментів. У будь-який сезон, йому можна знайти застосування: культивація та удобрення ґрунту, стрижка газону, догляд за клумбою, прибирання снігу тощо.

Безумовно, хочеться купити трактор, який виконуватиме всі подібні завдання, але далеко вам знадобиться. Якщо розмір вашої ділянки становить менше 2 га, вам потрібний простий, малопотужний трактор (до 20 л.с).

При покупці садового трактора немає сенсу переплачувати за машину з повним приводом та гідропідсилювачем керма: вони вам просто не знадобляться.

Характеристики садового мінітрактору

Для правильного вибору орієнтуйтесь на розмір вашої ділянки та тип ґрунту. Для твердого грунту, краще взяти машину потужнішою.

Хороший садовий трактор повинен:

  • Мати малі габарити, щоб розгортатися саду;
  • Добре заощаджувати паливо;
     
  • Мати шевронну гуму.

Не зайвим буде наявність функцій регулювання колії та блокування диференціала. Перша дозволяє працювати з різними міжряддями, а друга підвищить стійкість машини на м'якому ґрунті.

Ці показники допоможуть вибрати ефективний та економічний мінітрактор для вашого саду.

 

Виробники