Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Мінітрактор Xingtai 220: особливості та можливості моделі

Спецтехніка Xingtai з'явилася на світовому ринку понад 40 років. В рамках української сільськогосподарської промисловості трактори почали активно займати свої позиції на початку 2000-х років. Сьогодні вони є досить популярними. Запчастини, як і раніше, надходять із заводу китайського виробника, а повноцінна техніка збирається на вітчизняних виробництвах.

Мінітрактор Xingtai 220: особливості та можливості моделі

Пропонуємо сьогодні обговорити найпопулярнішу модель мінітрактору – Xingtai 22: її особливості та переваги.

Помічник у межах малих фермерських господарств

Мінітрактор Xingtai 220 є досить простою машиною з двоциліндровим двигуном та потужністю 22 кінські сили. При цьому він відрізняється непоганою продуктивністю, за що і сподобався українським користувачам.

Трактор досить функціональний та зручний. Ззаду у нього є спеціальне кріплення для причепа та навісного обладнання. З додатковими наважками техніка стає надзвичайно корисною до виконання численних завдань.

Ще однією важливою деталлю Сінтай 220 є двигун. Він має 2 циліндри. Чотирьохтактний. Запуск здійснюється за допомогою електростартеру. Хороший робочий стан двигуна підтримує система охолодження водяного типу.

Серед інших особливостей трактора можна виділити:

  • Середня кількість оборотів ВОМ 2300 об/хв.;

  • Витрата палива – 259 г/кВт на годину;

  • Наявність розсувної передньої колії для зручної обробки різних рослин;

  • 14 та 20 дюймові колеса;

  • Максимальна швидкість вперед 29,41 км/год та назад – 10,78 км/год.

Варто зазначити, що виробники постійно вдосконалюють комплектуючі до мінітрактора, за рахунок чого постійно покращуються його потужнісні показники та інші характерні риси.

У порівнянні з аналогами, Xingtai 220 має досить велику кількість позитивних відгуків. Незважаючи на своє китайське походження, мінітрактор справді може стати хорошим помічником у веденні господарського життя.


 

Виробники