Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Мінітрактори – рішення для приватного господарства

Відомо, що мінітрактори – одне з найефективніших рішень для ведення приватного господарства. Чому так? Які їхні переваги та чи є недоліки? Чому краще віддати перевагу мінітрактору? Про все це читайте у статті.

Мінітрактори – рішення для приватного господарства

Якщо ви любите простір, доглядаєте свою ділянку і маєте невелике приватне господарство, то ця стаття спеціально для вас.

Тяжка ручна праця вже давно перестала бути ефективною. На зміну йому прийшла численна сільськогосподарська техніка, що дозволяє не лише збільшувати продуктивність робіт, а й робити звичні господарські складні завдання простими та легко розв'язуваними.

Сьогодні на порядку денному мінітрактори – одне з найефективніших рішень сучасності.

Що таке мінітрактор? Достоїнства і недоліки

Мінітрактор – це повноцінна сільськогосподарська техніка, призначена спеціально для польових робіт на невеликих ділянках, виконання садових та комунальних завдань. Простіше кажучи, це – той самий трактор, лише менших габаритів та потужності. Як правило, двигуни вичавлюють від 18 к. с., чого цілком вистачає для господарювання.

Переваги мінітракторів можна перераховувати довго. Спробуємо виділити основні з них:

  • Якісне складання, високий рівень надійності та витривалості. Як правило, хороші виробники не додають у конструкцію пластик, а тому техніка може вважатися дійсно міцною та довговічною.
  • Простий ремонт та обслуговування. Мінітрактори невибагливі до умов експлуатації, не вимагають ретельного ТО, а їх ремонт завжди простий. Запчастини легко знайти, а при необхідності легко виточуються в майстернях.
  • Широкий функціонал і справді чудова багатозадачність.
  • Досить велика потужність і хороша прохідність, якої вистачає більшість польових робіт.

Недоліки мінітракторів швидше умовні, але користувачі їх відзначають, а тому ми не можемо пройти повз них.

  • Відносно висока ціна (особливо порівняно з мотоблоками та іншим більш простим обладнанням).
  • Якщо ви ніколи раніше не користувалися мінітрактором, його конструкція зможе здатися дуже складною та незрозумілою.
  • Більша витрата палива (знов-таки порівняно з мотоблоками).

Що вміє мінітрактор?

Сучасні виробники пропонують широкий вибір навісного обладнання для своїх моделей. Це можуть бути різні сінокосарки або картоплесаджалки, плуги, борони, обприскувачі тощо. Так, якщо ви оснастите свою техніку додатково, то без проблем зможете доглядати власний сад, присадибну ділянку та город.

Як показує статистика, українці роблять ставку саме на мінітрактори, адже це – справді ефективна техніка та розумне рішення для приватного господарства.

Виробники