Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Навісне обладнання для збирання врожаю

З правильно підібраним навісним обладнанням мінітрактор стає універсальним аграрним інструментом. Існують інструменти не тільки для обробки полів та посіву, але й для збирання врожаю.

Навісне обладнання для збирання врожаю

Розглянемо потрібне обладнання.

Картоплекопалки

Існує кілька видів копалок. Вони різняться за призначенням та типом механізму. Для мінітракторів випускаються такі типи:

  • барабанний;
     
  • вібраційний;
     
  • транспортерний.

 

Інструменти приєднуються до задньої навішування машини. Вони використовуються і для інших коренеплодів. Наприклад, буряк чи морква. Також існують модифікації для збирання часнику.

Косарки

Роторні та сегментні - найпоширеніші типи косарок. Перші дозволяють заготовлювати сіно і косити траву за допомогою роторів, що обертаються. Рекомендуються для рівних поверхонь.

Сегментні косарки більш маневрені та підходять для косіння трави біля дерев та чагарників.

Прес-підбирачі

Прес-підбирач для мінітрактора виконаний у вигляді причепа. Розрізняють два типи обладнання - тюковий та рулонний. Спресований матеріал легко переміщати та зберігати.

Причепи

Причіпне обладнання чудово підходить для збирання врожаю будь-якого типу. На ринку безліч причепів із різною вантажопідйомністю. Залежно від механізму вони бувають самоскидними і перекидними.

Як вибрати?

Вибираючи навішування, керуйтеся технічними характеристиками трактора. До малопродуктивних машин не рекомендується підключати потужні інструменти.

 

Виробники