Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Недороге навісне обладнання для мототракторів

Мототрактор — один із найдоступніших способів механізувати ручну працю у сільському господарстві. Щоб виконувати більшість базових завдань, потрібна потужна навішування. Вона дозволяє суттєво розширити можливості трактора.

Недороге навісне обладнання для мототракторів

До сучасного мототрактора можна підібрати недороге обладнання, якого вистачить для роботи на ділянці. Розглянемо кілька таких інструментів.

Борона

Боронування - одне з основних завдань, які виконує мототрактор. Для цього використовується класична брона лише у зменшеному розмірі. Фермер може підібрати фірмовий інструмент для своєї машини, так і купити обладнання від стороннього виробника.

Плуг

Мототракторний плуг коштує дорожче за борону, але все одно залишається доступною для більшості наважкою. Він застосовується навіть для малопотужних тракторів. Проста конструкція з додатковим колесом якісно оброблятиме грунт.

У плузі для мототрактора легко регулюється ширина захвату та глибина занурення.

Універсальний картоплекопувач

Серед картоплекопувачів можна знайти недорогі, універсальні варіанти. Вони відрізняються простою конструкцією, яка захоплює верхній шар ґрунту разом із коренеплодами. Тракторист може регулювати глибину викопування

Окучники та плоскорізи

Окучники коштують недорого і стануть у пригоді кожному аграрію. За допомогою них можна швидко прополоти город і вирівняти ґрунт. Плоскорези замінюють багато інструментів. Вони добре підходять для розпушування, підгортання, культивації, скошування бур'яну, ворошення сіна та інших завдань дільниці.

Розглянуті інструменти відрізняються низькою ціною. Їх може дозволити кожен дачник. Вони значно полегшать працю на ділянці та заощадять купу часу. 

Виробники