Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Новинка у магазині – Файтер Т16 R

Надійшов у продаж мототрактор Файтер Т16 R. Виробник врахував досвід створення попередніх моделей та побажання аграріїв. Новинка 2019 року отримала посилену конструкцію та збільшені колеса.

Новинка у магазині – Файтер Т16 R

Як і попередні моделі Fighter, Т16 R поєднує непогану начинку та доступність. На сьогоднішній день, це один із найбільш бюджетних мототракторів із відмінними технічними характеристиками.

Про особливості новинки поговоримо нижче.

Конструкція

Виробник оснастив трактор новою конструкцією з товстого металу, що підвищило стійкість та безпеку машини. Якість зварних швів залишилося на колишньому рівні. Складання Файтер Т16 R виконується відповідно до стандартів і ретельно контролюється перед відправкою на конвеєр.

Двигун та КПП

У новинці встановлений 4-тактний двигун XT-16. Інженери не стали змінювати двигун в оновленому Файтері. По-перше, він задовольняє всі запити споживачів, а по-друге, видає хорошу продуктивність.

Коробка передач із дводисковим зчепленням дозволяє плавно налаштовувати швидкісний режим. Можна увімкнути знижений ряд і подвоїти кількість передач. Система блокування диференціала підвищує курсову стійкість та дозволяє буксирувати важкі причепи.

Гідравлічна система

У тракторі встановлено стандартну триточкову систему з плаваючим режимом. До машини можна підключити практично будь-яку мотоблочну навішування, розширивши функціонал техніки.

Комфорт Файтера Т16 R

Місце водія обладнане зручним кріслом з регулюванням. Мототрактор оснащений повноцінною оптикою з поворотниками та габаритами. Також у новому Файтері встановлено додаткову фару на задньому крилі, яка освітлює навісне обладнання.

Для зручності оператора виробник розробив ергономічну панель приладів, яка дозволяє моніторити:

  • тиск масла;
     
  • температуру у радіаторі;
     
  • заряд акумулятора.

 

У комплекті з новим Файтером Т16 R йде грунтофреза, що дозволяє відразу приступити до обробки ділянки.

 

 

Виробники