Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Новинки липня вже у продажу

Пропонуємо до вашої уваги липневе оновлення асортименту тракторів у магазині Агротехніка.
Новинки липня вже у продажу

 

Orion RD 404

Машина виконана в новому дизайні і відрізняється прийнятною, порівняно з конкурентами ціною. Трактор працює на базі чотирициліндрового двигуна з водяним охолодженням і потужністю 40 к.с. Модель оснащена електростартером, що дозволяє легко заводити двигун у будь-яку погоду.

Dongfeng DF 244 G2

Компактна машина з новими фірмовими характеристиками (оформлення передньої оптики та капота з крутим підйомом). У повнопривідному мінітракторі встановлений класичний мотор KM385BT з 24 кінськими силами. Потужності двигуна вистачить більшості сільськогосподарських і комунальних завдань.

Dongfeng DF 404 G2

Ще один представник нового покоління тракторів – ДонгФенг. Виробник піддав рестайлінгу модель із 40-сильним двигуном. Новинка одержала новий фірмовий дизайн. Сидіння з амортизацією забезпечує комфортну роботу багато годин.

Lovol 244 Lux 

Найдешевший із новинок Lovol. Трициліндровий мотор доповнений ефективним водяним охолодженням та повним приводом. Новий яскравий дизайн порадує шанувальників бренду. Перед трактора отримав більше ґрат, а фари стали меншими.

Lovol 354 Plus

Досить потужна модель від Lovol з мотором 35 л. Незважаючи на свій потенціал, трактор досить компактний, що дозволяє застосовувати його як у полі, так і в саду. Передні противаги значно покращили прохідність техніки. Особливість Lovol 354 Plus – наявність реверсу та дводискового зчеплення, що робить його маневреним та простим в керуванні.

Lovol 354 Plus з кабіною

Найпомітніша серед новинок. Модифікація отримала комфортну кабіну з повною видимістю. Наявність конструкції дозволяє комфортно працювати у погану погоду. Усередині розташоване зручне сидіння з амортизацією.

Кожна новинка розрахована на споживача. Серед нових тракторів є як недорогі варіанти для малого господарства, так і потужні машини для обробки великих полів.

 

Виробники