Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Оновлення розділу мінітракторів та навісного обладнання

Інтернет-магазин пропонує великий вибір тракторів для приватників та дачників. Асортимент сільськогосподарської спецтехніки постійно оновлюється.

Оновлення розділу мінітракторів та навісного обладнання

Розділ мінітракторів

Від компанії Файтер. Це недорогі та функціональні мінітрактори, які підходять для будь-яких цілей і можуть використовуватися хоч на полях, хоч для прибирання снігу.

Також бюджетний сегмент поповнився мототракторами Lider 160D та Булат T-25. Перша модель із Білорусі з потужністю двигуна 16 кінських сил. У комплекті з машиною йде навісне обладнання: однокорпусний плуг та фреза шириною 120 см.

Друга модель — це китайський мінітрактор, який збирається в Україні. Має потужний двигун 24 л. із водяним охолодженням. Це дозволяє безперервно працювати до 12 годин навіть у дуже спекотні дні. Також мотор оснащений системою електрозапуску.

Перейдемо до дорожчих новинок – це два трактори Foton Lovol та один Dongfeng. Мінітрактор Foton Lovol - чудовий помічник у веденні домашнього господарства:

  • Потужний дизельний двигун 24 л. та 17,6 кВт;
     
  • Блокований задній диференціал;
     
  • Складна повнопривідна трансмісія.

Наступна модель Lovol Euro TB-504 є досить великим і потужним мінітрактором з кабіною і відрізняється підвищеним комфортом. Трактор обладнаний кондиціонером та системою обігріву. Кабіна встановлена ​​на спеціальні амортизатори, які гасять будь-які вібрації під час роботи. Двигун цієї машини розвиває потужність до 50 л.

Мінітрактор Dongfeng 404 також має кабіну і відрізняється найпотужнішим силовим агрегатом у своєму сімействі - 40 к.с. Надійний гідроциліндр дозволяє використовувати будь-який тип навісного обладнання.

Інші новинки

Окрім тракторів, оновився і асортимент навісного обладнання. Наприклад, з'явилися роторна косарка КР-09 М та культиватор завширшки 1,3 метра. Для замовлення техніки та інструментів залишайте заявку на сайті.

 

Виробники