Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Основні критерії вибору мінітрактору для городу

Мінітрактор стане незамінним помічником під час обробки земельних ділянок площею від 5 Га. Використання мотоблока або мототрактора в цьому випадку недоцільне через великий обсяг ручної роботи.

Основні критерії вибору мінітрактору для городу

При ознайомленні з каталогами такої продукції постає проблема з вибором, оскільки її асортимент дуже широкий.

При виборі мінітрактора на розгляд беруться такі моменти:

  • потужність техніки;
     
  • функціонал;
     
  • можливість безпроблемного обслуговування.

Потужність підбирається з урахуванням площі ділянки, що обробляється. Також це необхідно враховувати під час вибору габаритів трактора, які впливають на радіус розвороту. Працюючи на невеликих ділянках бажано, щоб він становив трохи більше 3 м.

Якщо потрібний розширений функціонал техніки, слід вибирати моделі з механізмом відбору потужності та гідравлічною системою. На такі мінітрактори підійде практично будь-яке навісне обладнання, яке використовується в тому числі і для навантаження/розвантаження матеріалів.

Вибираючи мінітрактор певного бренду, слід брати до уваги не лише його функціонал та вартість. Важливо, щоб не було проблем із обслуговуванням техніки та купівлею запасних деталей. Перед придбанням потрібно промоніторити ринок автозапчастин та дізнатися, як далеко знаходиться сервісна станція. Цей момент важливий, оскільки будь-яка затримка у ремонті призведе до затримок посівних робіт чи збирання врожаю.

Виробники