Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Чому повнопривідна КПП для мінітрактора краща?

Купівля мінітрактор для особистих потреб та агробізнесу потребує певних знань. Одні з ключових питань — купити задньопривідну машину або доплатити і взяти 4x4. Безумовно, повнопривідний варіант краще. Чому це так, ми розберемо у статті.

 

Чому повнопривідна КПП для мінітрактора краща?

Особливості та переваги повного приводу

Повний привід дозволяє передавати момент, що крутить, на всі колеса. До складу системи входять: КПП, зчеплення, міжколісні диференціали та півосі коліс. Мінітрактор із повним приводом відноситься до класу професійної сільгосптехніки, розрахованої на серйозну роботу.

У повнопривідного трактора є кілька переваг

  • Збільшена прохідність. Машина краще справляється з бездоріжжям та складними ґрунтами.

  • Підвищена тяга. Оператор може підключати важку навішування, розширюючи функціонал техніки.

  • Комфортне керування. Трактор буде більш маневреним.

Ідеальним комплектом вважається гідропідсилювач керма та повний привід. Трактор обладнаний ГУР, буде легше проходити повороти та краще керуватися. Для більшої економії можна вибрати модель з повним приводом, що підключається.

Рекомендації для покупки

Маленькі приватні угіддя не потребують великої продуктивності та потужності від трактора. Для таких площ зазвичай купують задньопривідну техніку із збільшеними задніми колесами. Вони дозволяють краще тримати зчеплення з трасою та підвищують тяговий потенціал.

Для об'ємної ділянки та важкої роботи краще взяти трактор із колісною формулою 4x4. Повнопривідна коробка передачі та провідні 4 колеса дозволяють трактору повноцінно реалізувати свою міць та тягове зусилля.

Машина з усіма ведучими колеса ефективніше оратиме поле, збиратиме врожай і заготовлятиме сіно. Крім того, повний привод дозволяє перевозити досить важкі вантажі.

 

Виробники