Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Підключення генератора: що потрібно знати?

Електрогенератор - досить затребуваний та корисний механізм, який без проблем зможе забезпечити ваш будинок електрикою в аварійних ситуаціях. У деяких випадках генератори використовуються як основне джерело подачі електроструму.

Підключення генератора: що потрібно знати?

Генератори набули широкого поширення у промисловості, а й у приватних володіннях. Наприклад, багато фермерів використовують їх на складах, ангарах, гаражах та інших приміщеннях господарського призначення. Це легко пояснюється доступністю техніки та досить економною системою витрати палива.

Рекомендації щодо підключення генераторів

Процес підключення електрогенератора може стати справжньою проблемою, якщо у вас немає певних навичок роботи з електричними приладами. У цьому випадку рекомендується звернутися за допомогою до фахівця. Але перед цим зверніть увагу на кілька факторів.

  • Насамперед, потрібно визначитися з місцем розміщення генератора. Якщо це вулиця, подбайте про покупку захисного кожуха. Багато японських моделей йдуть вже з ним у комплекті.
  • Якщо ви плануєте розміщувати пристрій поруч із житловим приміщенням або всередині нього, зверніть увагу на параметр шуму ще під час придбання механізму. Чим він менший, тим краще. Захисні кожухи також блокують шуми.
  • Можливість підключення ABP – дуже зручна функція, яка підключить генератор автоматично, коли пропаде основний потік електрики від центральної електромережі.

Таким чином, ви зможете підібрати оптимальний генератор та умови його розміщення. Під час самої ж установки важливо дотримуватися техніки безпеки.

Якщо у вас недостатньо досвіду, рекомендуємо звернутися до фахівців. Погодьтеся, вам нема чого проводити експерименти, які можуть коштувати не тільки часу, грошей, а й життя техніки.

Виробники