Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Переваги автоматичних систем поливу в саду та на городі

Сільське господарство – одна із найперспективніших сфер промисловості України. Однак для підтримки вирощуваних культур в оптимальному стані дуже важливо максимально автоматизувати всі роботи. Полив – не виняток.

Переваги автоматичних систем поливу в саду та на городі

На щастя, сьогодні існує безліч різних зрошувальних систем, які забезпечують сприятливі умови для нормального зростання висаджених культур. Пропонуємо сьогодні поговорити про їхні переваги та особливості.

Принцип роботи системи автополиву

Система автополиву має досить простий принцип та пристрій. Усі дощувачі зосереджені одному місці, де потрібно полив. Самі розбризкувачі з'єднані між собою спеціальним трубопроводом, який у свою чергу підключений до центрального блоку управління.

Як тільки ви включаєте робочий режим на блоці управління, вода йде трубопроводом до розбризкувачів, відкривається магнітний клапан, після чого вона вже надходить у безпосередні зрошувальні отвори.

Нагадаємо, що система передбачає наявність електричного кабелю, а тому на етапі її укладання потрібно подбати про якісну ізоляцію і, звичайно, краще розташувати його під землею. Дуже зручно, що в рамках заміської ділянки можна встановити дизельний генератор для піткування подібної системи та забезпечити високу ефективність робіт.

Переваги автоматичної системи поливу

Використання автоматизованого обладнання в саду та городі, в тому числі поливного, дає величезні переваги сучасному фермеру та садівникові. А саме:

  • Мінімізація людської праці;

  • Більш якісний і, головне, рівномірний полив усієї площі охоплення;

  • Регулювання сили поливу, його швидкості, кількості води, залежно від індивідуальних характеристик кожної ділянки;

  • Зручне розташування системи під землею дає повну свободу дії на ділянці (ви без проблем зможете косити траву, стригти газон та позбавлятися бур'янів);

  • Відсутність потреби у сезонній реконструкції.

Зазначимо, що у період зимових холодів системи автоматичного поливу консервується. Після теплих днів вона знову готова до роботи.

Таким чином, це – ефективний спосіб досягти максимальних результатів при мінімумі докладених зусиль.


 

Виробники