Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Сільське господарство та сучасні технології

Погодьтеся, у 2019 році, коли сучасні технології розвиваються настільки стрімко, що часом дуже складно встежити. І безглуздо було б не задіяти цікавих напрацювань у сфері сільського господарства. На щастя, їх активно застосовують, і сьогодні ми розповімо вам як саме.

 

Сільське господарство та сучасні технології

Оптичні сенсори

Такий контроль дозволяє відразу відстежити наявність бур'янів або рослин із захворюваннями. Як тільки система визначить небезпеку, в роботу відразу вмикаються окремі форсунки. За ефективністю це схоже на те, як хтось обробляв ділянку з ручним або обприскувачем на мінітракторі. Тільки ще ґрунт залишається неушкодженим.

Датчики вологості

А подібними системами найчастіше оснащується сільгосптехніка. Як правило, вони визначають глибину культивації, в результаті чого при обробці ґрунту вдається досягти максимально ефективного результату.

Інфрачервоні сенсори

Ну дуже корисна технологія, що дозволяє відстежувати якість урожаю, що збирається. Наприклад, кількість цукру в коренеплодах буряків, вміст протеїну в пшениці тощо. Це дозволяє сортувати продукцію ще на етапі її збору, що згодом позитивно відбивається на процесі зберігання та оптимізації збуту. Як результат – підвищення економічної складової сільського господарства загалом та покращення якісної характеристики продуктів.

Насправді, датчиків подібного плану вже величезна кількість і всі вони мають одну глобальну мету – підвищити продуктивність сільського господарства, знизити тимчасові, силові та технічні витрати, отримавши в результаті висококласну продукцію.

Виробники