Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Скільки коштує добрий мінітрактор?

Незважаючи на свої габарити, мінітрактор — повноцінна аграрна техніка, яка виконує практично ті ж завдання, що й великі машини. Покупець платить за продуктивність, функціональність та економію.

 

Скільки коштує добрий мінітрактор?

Більшість мінітракторів оснащено малолітражними моторами (15-24 кінських сил). Такі двигуни добре економлять паливо та невибагливі у догляді. У статті визначимо, скільки має коштує хороший мінітарткор на українському ринку.

Спершу порівняємо популярні в Україні бюджетні мінітрактори і визначимо, чи відповідають вони своїй ціні.

Xingtai T 244 FHL

Повнопривідна новинка з оновленим дизайном та безліччю корисних опцій. Наприклад, гідропідсилювач керма, диференціал, що блокується, сучасна система забору повітря і т.д.

Трактор коштує 4800$ і за ці гроші власник отримує компактну машину з потужністю 24 л.с.

DW 244 AHT

Надійний мінітрактор DW 244AHT відрізняється комфортом та підвищеною стійкістю. Місце водія обладнане зручним сидінням з амортизацією. Модель підходить для транспортування важких вантажів та роботи з потужним наваженням.

Кліренс мінітрактору складає 300 мм, що разом з повним приводом і великими колесами робить його досить прохідною технікою. Ціна DW 244AHT - $5650.

Булат 254 Lux

Булат у нашому списку – найдешевша машина. Її цінник складає $4485. Мінітрактор об'єднав продуктивність та функціональність. Він оснащений повним приводом і дружить з багатьма типами навісного обладнання. Двигун потужністю 25 к.с. та водяним охолодженням забезпечує стабільну багатогодинну роботу в полі.

У статті розглянули бюджетні моделі від відомих китайських виробників. Купуючи таку техніку, клієнт не переплачує за бренд та непотрібні функції. Скільки платите – стільки й отримуєте.

Щоб сьогодні придбати надійний мінітрактор із широким функціоналом, достатньо 6000$.

 

Виробники