Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Фахівці рекомендують або як не втомлюватися на городі

Сезонні роботи на городі часом нелегке завдання. Сьогодні ви можете відчувати приплив сил, бадьорості: здається, можна і гору згорнути. Проте вже завтра тіло відмовиться підніматися з дивана. Якщо вам знайома подібна ситуація, ця стаття призначена саме для вас.


Фахівці рекомендують або як не втомлюватися на городі

Сьогодні поговоримо про деякі секрети та лайфхаки, які дозволять утримувати ефективність та продуктивність робіт на тому ж гідному рівні, заощаджуючи при цьому особисті сили та енергію.

Аспект перший – психологічний

Як стверджують психологи, людині зручніше справлятися з одним чітко позначеним завданням. Так, наприклад, не намагайтеся виконувати все відразу - усувати бур'яни з помідорних рядів і паралельно підгортати картоплю. Віддайте перевагу одній справі, присвятіть йому день: після закінчення роботи ви будете приємно здивовані результатом.

Крім того, під час роботи рекомендується включати музику, чергуючи енергійні треки з легкими ліричними композиціями.

Аспект другий – планування

Плануйте розміщення та посадку культур на городі до початку посадкового сезону. Так ви зможете рівномірно розподілити навантаження влітку, не намагаючись забрати врожай відразу з усього поля.

Не рекомендується захоплюватися посадкою екзотичних рослин, з якими ви погано знайомі. Звичайно, якщо ви не збираєтеся пів літа шукати вирішення проблеми його поганого зростання. Обмежтеся одним-двома новими рослинами: тоді робота буде насолоду, а ви, у свою чергу, отримаєте цінні навички в аграрній майстерності.

Аспект третій – механізація роботи

Погодьтеся, в 21 столітті безглуздо нехтувати технічними помічниками. Наприклад, для поливу можна використовувати крапельні системи, а для складніших завдань непогано б обзавестися невеликим мототрактором або хоча б мотоблоком.

Таким чином, ви зможете звести до мінімуму втому, зберігаючи результативність робіт на гідному рівні.

Виробники