Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Як вибрати трактор для городу?

Ще нещодавно для фермерського господарства використовувалися важкі, більше трактора. Це не зовсім зручне рішення і поступово всі стали переходити на компактні, економні варіанти, які відмінно справляються зі своїм завданням, не гірше за великогабаритних побратимів.

 
Як вибрати трактор для городу?

Маленький трудяга - це чудовий помічник для свого городу. Тому сьогодні ми розповімо, як правильно вибрати мінітрактор для свого городу і на що звернути увагу при покупці.

Що він може?

Список завдань, які виконує мінітрактор, вражає: починаючи від посадки та збирання врожаю, закінчуючи покосом трави та вивозом сміття. Для таких робіт використовується навісне устаткування. Воно дозволяє повною мірою розкрити потенціал трактора та зробити його мультизадачним.

Навіть із приходом зими, маленький помічник знадобиться у господарстві. За допомогою нього за короткий час можна прибрати велику кількість снігу і розбити льоду. Чим ще хороші мінітрактори, так це простотою управління. Навіть людина без досвіду роботи зможе швидко освоїти цей вид спецтехніки.

Критерії вибору

Вибирати мінітрактор для городу слід виходячи з поставленого завдання. Для невеликих ділянок вистачить машини з потужністю двигуна 10-15 кінських сил. Такі апарати досить економічні та справляються з більшістю завдань на ділянці.

Для городу рекомендується купувати машину з вагою трохи більше 500 кг. Такий варіант, окрім своєї економічності, буде ще й зручним у використанні. Його без проблем можна використовувати в умовах обмеженої території, наприклад між огорожею та будинком.На что еще обратить внимание

Перед покупкою мінітрактора, рекомендується проконсультуватися з фахівцями та уточнити наявність таких деталей:

  • Блокування коліс, щоб машина не буксувала в бруді або снігу;
     
  • Можливість міняти колію - це знадобиться для обробки різних культур;
     
  • Які види навісного обладнання можна використовувати для цього мінітрактору.

 

У будь-якому випадку, для свого городу краще брати універсальний та недорогий варіант, який можна застосовувати, для садових робіт та перевезення вантажів.

 

Виробники