Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Трактори Valtra: шлях фінської техніки в Україну

Початок 2018 р. для української аграрної спільноти ознаменувався великою подією: 21 лютого Агробудівний Альянс “Астра” представив два трактори Valtra на 195 к. с. с. з нової серії T. Чим вони чудові?

Трактори Valtra: шлях фінської техніки в Україну

Почнемо спочатку

Valtra або Valmet – скандинавський бренд із довгою історією. Хоча трактори на підприємстві в Суолахті (Фінляндія) виробляють із 1951 р., сама компанія родом із 19 століття.

У Valtra найкращі конструктори з Фінляндії та Швеції проектують техніку для повсякденного користування з урахуванням ергономічності, безпеки та енергоефективності. Кожен трактор має самобутнє оздоблення.

Такий підхід швидко знайшов своїх шанувальників в Естонії, Норвегії, Ісландії та Франції. На Agritechnica-2017 у Ганновері Valtra T254 Versu Smart Touch забрав найпрестижніші нагороди у трьох номінаціях. А що ж Україна?

Історія виходу на український ринок

10 років тому дистриб'ютори вже намагалися долучити українських фермерів до тракторів Valtra. Але на шляху до масового продажу стояли досить високі ціни та нерозуміння глобальної місії скандинавської компанії – індивідуального підходу до комплектації кожної машини.

До 2018 р. ситуація кардинально змінилася – розширилися потреби аграрного сектору, “виросло” нове покоління успішних малих та середніх бізнесменів, які готові інвестувати в якісну сільгосптехніку.

Друга презентація тракторів T-серії поточного року відбулася у рамках виставки Агро-2018 у Києві та мала великий успіх.

Що далі?

Відомо, що реалізовуватимуть трактори Valtra в Україні через мережу дилерів Fendt та Massey Ferguson - "Астра" та AGCO. До речі, у ціновому відношенні Valtra займе “золоту середину” між названими брендами.

Ми й надалі стежитимемо за просуванням фінських універсалів на українському ринку.

Виробники