Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Трактори Valtra T: індивідуальний підхід – у кожну ферму

Завершилися київські демо-покази найтитулованішої серії універсальних тракторів за версією Agritechnica-2018 – Valtra T.

Трактори Valtra T: індивідуальний підхід – у кожну ферму

А питання лишилися. Скільки коштуватиме новий трактор українським господарствам, що таке “індивідуальність” конфігурації по-фінськи і які плюси вона несе споживачеві?

Чим примітна Т-серія для українців?

Трактори Valtra - це скандинавський підхід до продуктивності та комфорту.

"Родзинкою" нової лінійки є:

3 модифікації для різних потреб – Direct, Versu та HiTech – з широким діапазоном дизайнерських рішень;

  • Фірмовий турбований двигун AGCO Power потужністю 155 – 215 л. с. з функцією Sigma Power, що збільшує момент, що крутить, на 15 л. с. у разі підвищення навантаження на ВОМ, працює тихо та економічно;
  • 3 різновиди автоматизованої трансмісії PowerShift - 5-ступінчаста, безступінчаста і триступінчаста - це більше 30 швидкостей у двох напрямках;
  • Роздільні трансмісійна та гідравлічна рідини;
  • Кабіна Valtra Arm з електрообігрівом скла, комфортабельним сидінням з підлокітниками, клімат-контролем, віддаленим коригуванням робочих параметрів трактора - швидкості, локалізації, рівня палива;
  • Безпечне пересування на повній швидкості назад із функцією TwinTrac.

Серія T відрізняється потужністю, надійністю і водночас легкістю управління. Всі ці параметри дозволяють використовувати цю техніку як у сільському господарстві, так і під час комунальних робіт і навіть для лісозаготівлі.

Де придбати трактор Valtra?

Реалізація 195-сильних тракторів в Україні провадиться дилерськими групами концерну AGCO та Агробудівним Альянсом “АСТРА”. Індивідуальний набір конструкторських рішень перебуває на стадії розробки та буде доступний українським фермерам за оптимальною ціною.

А поки що українці чекають повноцінні класичні трактори, рекомендуємо ознайомитися з каталогами мінітракторів для приватних господарств.

Виробники