Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Україна зібрала рекордний урожай зерна у 2017 році

Цього року аграрна промисловість поставила нову планку – українські фермери змогли зібрати рекордну кількість врожаю пшениці та ячменю. Таким чином, у 2017 році Україна спроможна повністю забезпечити внутрішній ринок.

Україна зібрала рекордний урожай зерна у 2017 році

Про новину повідомив перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Максим Мартинюк під час засідання парламенту.

«Після закінчення збирання ранніх зернових у деяких областях ми змогли отримати абсолютний історичний рекорд урожаю. Насамперед, це стосується збору ячменю та пшениці. Загалом, валовий збір становив 25, 7 млн ​​тонн, причому норма внутрішнього споживання становить 9,6 млн тонн, у тому числі на харчові потреби – 4,7 млн ​​тонн», - розповів Мартинюк.

Також заступник зазначив, що Україна – одна з небагатьох країн, яка може дозволити собі експортувати більше половини вирощеного зерна. Цього року українці вперше можуть відмовитись від імпорту пшениці.

«Загалом урожай ранніх зернових цього року другий рекордний за всю історію незалежності України. Минулого року був рекордним», - підсумував М. Мартинюк.

Таким чином, дедалі більше приватних господарств віддають перевагу розвитку аграрної сфери. Якщо і ви цікавитеся в просуванні власного бізнесу, можливо, вам доведеться подбати про його ефективність. На щастя, сьогодні існує величезна кількість «помічників» - мототрактори, мінітрактори, міні-комбайни та багато іншого.

Виробники