Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Навіщо копати картопля самому? Це зробить мінітрактор з картоплезбирачем!

Якщо ви все ще по-старому користуєтеся лопатою при викопуванні картоплі, рекомендуємо ознайомитися з новинкою у світі сільськогосподарської техніки - картоплезбирачем.

Навіщо копати картопля самому? Це зробить мінітрактор з картоплезбирачем!

Осінь вже стукає у двері, а разом із нею наближаються сезонні роботи з викопування картоплі. Знову лопата і важка праця, витрачений час та сили. Все це здатне ввести у відчай будь-якого фермера. Але тільки не того, хто слідує за останніми технічними нововведеннями.

Так, сьогодні більше немає потреби віддаватися виснажливій роботі з лопатою. Сьогодні викопування картоплі можна здійснити за допомогою мінітрактора.

Як працює картопелезбирач?

Пристосування, призначені для збирання картоплі, неймовірно прості у використанні. Вони кріпляться до мінітрактора за допомогою спеціальної навішування. У міру пересування техніки спеціальні ножі розкривають шар грунту на глибині близько 25 см, витягуючи коренеплоди із землі.

Викопана картопля потрапляє на транспортер, після чого, звільняючись від грудок землі, рівно лягає на поверхню ґрунту. Все, що вам залишається – це зібрати бульби.

Такий картоплезбирач феноменально економить час, дозволяючи збільшити продуктивність праці, та покращити показники сільськогосподарської справи.

Переваги використання картоплезбирачів 

Досвідчені фермери відзначають, що більшість моделей картоплезбирачів відмінно працюють з усіма відомими мінітракторами виробників Garden Scout, Файтер, DW, Zubr та ін.

Переваги використання такого навісного обладнання є величезними.

  • Економія часу та ресурсів – урожай викопується з мінімальними втратами.
  • За необхідності, за допомогою картоплезбирателя можна викопувати цибулю, буряк, моркву, ріпу, редис.
  • Великий вибір моделей дозволяє підібрати оптимальний варіант для роботи на одному та двох рядах.

Як би там не було, але картоплезбирачі – одне з найпопулярніших доповнень до мінітрактора. Акуратна робота, мінімальні втрати врожаю, вигідна вартість, функціональність та універсальність: можливо, чи варто випробувати на досвіді новинку сільськогосподарських технологій?

 

Виробники