Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Блокування диференціалу на нових моделях Скаут

Для підвищення прохідності мототракторів виробники моделей Скаут обладнали свої дітища такою корисною функцією, як блокування диференціала. Досвідчені користувачі розуміють, що вона дає, тому наша сьогоднішня стаття, швидше, для новачків.

Блокування диференціалу на нових моделях Скаут

Отже, чим може допомогти блокування диференціала на мототракторі? Чому це так важливо під час роботи в полі, на великих бездоріжжях та пересіченій місцевості? Про це нижче.

Користь диференціала, що блокується

Відомо, що блокований диференціал допомагає забезпечити мототрактору кращу прохідність та маневреність, уникнути прослизання, пробуксувань та заметів. Але як?

Уявіть ситуацію. Ви їдете бездоріжжям, як раптом одне колесо вашого агрегату потрапило в яму. Що трапиться? Все вірно - одне колесо, що знаходиться в "небезпеці" буде шалено буксувати, в той час, як друге - навпаки, стояти без будь-якого моменту, що крутить. Ось тут і допомагає блокування диференціала.

Користувачі сучасних мототракторів не раз зверталися до виробників з проханням усунути подібний нюанс і... виробники пішли на зустріч: тепер удосконалені моделі, такі як Скаут Т-15, Т-18 і Т-24, наприклад, мають таку подібну функцію.

Варто зазначити, що компанія Скаут – «першопрохідці» на території Росії та України, які все ж таки змогли вдало здійснити свій задум. Їхню ідею згодом підхопили й інші, менш популярні, виробники.

Ну що ж, настав час спробувати можливості нового мототрактора?

Виробники