Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Чим корисний мінітрактор на дачі взимку?

Усі ми знаємо, що мінітрактор – функціональна та продуктивна техніка. Саме це спричинило велику популярність малогабаритної техніки. Навесні за його допомогою можна легко обробити ґрунт – зорати перед посадковими роботами. Влітку підгорнути грядки, усунути бур'яни, надати належний догляд газоном. Восени – зібрати врожай.

Чим корисний мінітрактор на дачі взимку?

Але чим може бути корисним мінітрактор на дачі взимку? Чим краще обладнати техніку, щоб продемонструвала своєму власнику максимальну функціональність? Про це нижче.

Незамінний помічник узимку

Як не дивно, але мінітрактор часто виконує роль всюдихода. Особливо якщо ви підберете повнопривідну модель з колісною формулою 4х4. Управління таким пристроєм неймовірно просте, а сама техніка дозволяє долати великі снігові замети без жодних проблем.

Якщо ви плануєте займатися прибиранням снігу, варто звернути увагу на сучасні мінітрактори з кабіною. Вони, як правило, опалюються. Подібна робота буде лише у плюс.

Зимове навісне обладнання

Хоч як крути, але головна зимова «напасть» - це сніг. Щоб його добре розчистити, знадобиться мінімальний арсенал навісного обладнання.

  • Відвал допоможе розчистити дорогу, відсунути снігові маси із території.
  • Щітка без проблем розмітить рештки снігу після роботи з відвалом.
  • Снігоприбиральник - відмінний механізм, який справляється з кучугурами снігу, що залежалися.
  • Розкидач реагентів та піску – вірний помічник боротьби з ожеледицею.

Даремно багато хто вважає, що мінітрактор стоятиме без діла під час відсутності польових робіт. Прибрати кучугури, розчистити територію від снігу та ожеледиці: малогабаритна техніка – відмінне рішення на зиму.

Виробники