Укр Рус
  • НІЯКОЇ ПЕРЕДОПЛАТИ!Оплата товару при отриманні
  • ПРИЄМНІ СЮРПРИЗИ!Масло в подарунок до кожного мототрактору
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!При замовленні від 1000 у.о.!

Фруктосховище під ключ: свіжі фрукти цілий рік

З кожним роком в Україні вирощується дедалі більше фруктів та ягід. Урожай 2017 р. перевищив 2 млн тонн, з яких яблук зібрали 1,08 млн т, кісточкових плодів – 563,9 тис. т, а садових ягід – 126,8 тис. тонн.

Фруктосховище під ключ: свіжі фрукти цілий рік

Будівництво сховищ власними силами - ресурсомісткий і дорогий спосіб збереження зібраних плодів свіжими.

Оптимальним рішенням може стати фруктосховище під ключ. Розповідаємо про нюанси цієї послуги.

Які завдання вирішує сховище для фруктів?

  • Власне, зберігання сировини з дотриманням усіх стандартів вологості, температури та відповідне обладнання для цього: системи вентилювання та повітрообміну, клімат-контроль, камери дозрівання, холодильні установки тощо;
  • Післяприбиральна та передпродажна підготовка фруктів та ягід: техніка для навантаження - мінітрактор з вилковим навантажувачем, пристрої для приймання, сортування та миття плодів, ваги, конвеєрна упаковка, матеріали та готова тара для фасування.

Переваги фруктосховища під ключ:

  1. Усихання сировини та вагові втрати мінімізуються за рахунок систем охолодження або спеціалізованих охолоджувачів повітря, які адсорбують вологу і підтримують постійну температуру.

  2. Локалізація об'єкта в безпосередній близькості від садів або перевалочних пунктів та планування приміщення з урахуванням особливостей плодово-ягідної продукції. Це дозволить скоротити витрати на електрику та штат співробітників, а також полегшить відвантаження товарів.

  3. Можна вибрати різні технології зберігання продуктів:

  • З пониженим вмістом кисню (ULO);

  • З додатковою обробкою етиленом (MCP);

  • Динамічно регульоване середовище (DCA).

З їх допомогою можна досягти ідеального товарного вигляду насіннячкових культур навіть через 6 місяців зберігання, заблокувати поширення хвороб та зберегти щільну структуру м'якоті.

Виробники