Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Мінітрактор б/в: чи варто ризикувати

Не треба впадати у відчай, якщо хочеться механізувати процес сільськогосподарських робіт на власній ділянці, а грошей на купівлю нової техніки немає. Вирішенням цієї проблеми може стати мінітрактор б/в.

 

Мінітрактор б/в: чи варто ризикувати

Нерідко виникає багато сумнівів щодо цієї ідеї. Звичайно ж, у будь-якої техніки, що була у використанні, можуть бути недоліки, але перевага такої покупки у вигляді нижчої ціни часто стає ключовим критерієм при виборі.

Що говорять фахівці про придбання вживаного мінітрактору

Багато фермерів-початківців, яким агрегат із магазину не по кишені, вирішують придбати уживаний мінітрактор. Перш ніж віддати кругленьку суму за техніку мрії, варто прислухатися до порад фахівців і оцінити всі ризики такої покупки:

  1. Мінус усіх не нових механічних засобів - багато деталей вже може бути порядком зношені. Потрібно прорахувати можливі витрати на ремонт, який доведеться здійснювати власним коштом, оскільки термін гарантійного обслуговування вже, як правило, минув.
     
  2. У власників вживаних тракторів навряд чи збереглася інструкція із застосування. Це може викликати у нового господаря труднощі під час експлуатації, якщо він вперше використовує цю модель.
     
  3. Потрібно враховувати, що уживана техніка може продаватися без рідного навісного обладнання. Пошук відповідних елементів який завжди дає позитивний результат.

 

Як відомо, успішним аграріям, хто не ризикує, той не збирає багатий урожай. Звичайно ж, краще придбати мінітрактор у магазині з гарантійним талоном, сервісним обслуговуванням та всім необхідним навісним обладнанням. Але що вдієш, якщо грошей недостатньо? Вплутуватися в авантюру чи ні – вирішувати кожному самостійно.

 

Виробники