Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Мототрактор замість мотоблоку

Мототрактори – відносно нове явище над ринком агротехнічної промисловості. Це – той самий мінітрактор, проте зроблений повністю на базі мотоблоку.

Мототрактор замість мотоблоку

Пропонуємо сьогодні розглянути три умовні категорії мототракторів, відомі на українському ринку, визначити сильні та слабкі сторони кожної з них.

Мототрактори з мотоблоків

Такі «твори», як правило, саморобні та не відрізняються великою практичністю. Все тому, що майстри не завжди дотримуються правильної технології переобладнання техніки, що негативно позначається на її продуктивності.

Незважаючи на це, такі мототрактори мають відмінну естетичну складову: сидіння, колір, особливості конструкції – все, чого тільки забажає фермерська душа. Можна зробити справжній "Феррарі" агротехнічного світу.

Мототрактори з мотоблоків та заводських комплектів

Такі мототрактори якісніші, тому що комплекти для їх складання збираються в заводських умовах інженерами. Наприклад, в Україні добре зарекомендував себе KIT полтавського виробництва. Такий набір коштує близько 6000 гривень.

Як правило, такі комплекти купують фермери, які вже одного разу купили мотоблок, але з тих чи інших причин хочуть переробити його на більш комфортний мототрактор.

Заводські мототрактори

Найнадійніші конструкції, виконані повністю у заводських умовах. Такі мототрактори випускаються разом із фірмовими 10 (R190) та 12 (R195) сильними двигунами, оснащеними електростартером.

Зазначимо, що краще придбати пристрій потужніше, інакше 10 кінських сил можуть не впоратися з ускладненою конструкцією мотоблока.

Наприклад, в Україні популярні малогабаритні трактори марок Скаут, Файтер, Булат та Добриня Силач.

Виробники