Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Поламався мінітрактор: що робити?

Навіть найнадійніша техніка рано чи пізно виходить з ладу. І це не упущення виробника, а закономірність: деталі зношуються, пробіг з кожним роком зростає, витратні матеріали вимагають постійної заміни… Проте не варто забувати, що поломка – не привід допускати просту техніку.


Поламався мінітрактор: що робити?

Перше, що слід зробити власнику мінітрактору – вирішити, яким чином проходитиме ремонт. Є кілька способів.

Поломка у гарантійний період

Ми не рекомендуємо викидати гарантійні папери. За статистикою, трактори ламаються у 86 випадках зі 100 саме у гарантійний період. Тут немає нічого страшного, тому що у вас на руках є офіційний документ, який зобов'язує компанію-дилера надати вам безкоштовний ремонт.

Як правило, більшість компаній у цьому випадку надають послуги виїзного сервісу: вам залишиться лише домовитися про зручний час приїзду майстра. У поодиноких випадках техніку забирають у сервісний центр.

Післягарантійний період

Якщо поломка мінітрактора сталася в післягарантійний період, не варто впадати у відчай. Все можна виправити. Тут ви можете вчинити 3 способами:

  • Замовити необхідні запчастини і спробувати здійснити самостійний ремонт (рекомендується, якщо у вас є достатні інженерні знання);

  • Оформити послугу виїзного ремонту (як правило, також можна у компанії, яка вам продавала пристрій);

  • Самостійно доставити трактор до сервісного центру.

Як би там не було, але не варто зволікати з ремонтом мінітрактора, оскільки термін придатності більшості деталей повільно, але впевнено спливає навіть під час простою.


 

Виробники