Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Чи варто брати б/в мінітрактор?

Мінітрактор – чудове рішення для приватного господарства. Він повністю механізує працю на ділянці та заощадить багато часу. Часом така машина не всім по кишені, тоді фермер замислюється про покупку вживаної техніки. Як зробити це правильно, ми розглянемо у статті.

 

Чи варто брати б/в мінітрактор?

Вибір трактора, який був у використанні

Критерії вибору мінітрактора б/в аналогічні пошуку нової техніки. Орієнтуйтеся на площу ділянки, що обробляється, наявність повного приводу, гідропідсилювача, кабіни і т.д.

Купуючи вживаний трактор, доведеться провести ретельний технічний огляд, тому що невідомо в яких умовах він експлуатувався. Якщо не розумієтесь на технічному оснащенні машини, знайдіть того, хто вам допоможе.

Плюси та мінуси купівлі б/в техніки

Уживані трактори можна купити не лише «з рук», окремі магазини реалізують їх у великій кількості. Продаючи трактор, більшість власників залишають навісне обладнання собі, але деякі віддають інструменти майбутньому власнику.

Безумовно, покупка трактора дозволить добре заощадити, але не забувайте, що коштує він все одно чимало. Крім того, у вас не буде гарантії та права на гарантійний ремонт. Обслуговування вживаного мінітрактору обійдеться недешево.

Зазначимо, що більшість нових китайських машин коштують дешевше, ніж уживаний японський або американський мінітрактор. Фахівці рекомендують купувати нову техніку з сервісним обслуговуванням і рідною наважкою, але якщо наважитеся купувати б / у - ретельно все обміркуйте.

 

Виробники