Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Топ-5 навісних інструментів для роботи на городі

Застосування навісного обладнання перетворює трактор на функціональний інструмент, якому під силу будь-яка складна робота. Наважка для городу випускається у великій кількості. Вона дає змогу охопити практично весь комплекс робіт на ділянці. Наважка перетворює сільськогосподарську техніку на снігоприбиральник, насос чи екскаватор.

 

 

Топ-5 навісних інструментів для роботи на городі

У статті розглянемо 5 найпопулярніших видів навісного обладнання для городу.

Плуг

Часто йде у базовій комплектації до мінітрактора. Великий попит серед власників приватного господарства мають двокорпусні плуги.

Плуг відрізняється габаритами та масою, тому його підбирають враховуючи потужність техніки та обсяг оброблюваної площі.

Грунтофреза

Призначена для основної та передпосівної обробки ґрунту. При роботі грунтофрези виконується відразу кілька операцій: розпушування та перемішування грунту, знищення бур'янів, закладення добрив та вирівнювання рельєфу поверхні.

Як і плуг, грунтофрез часто входить у стандартну комплектацію.

Сівалка и сажалка 

Це обладнання створене для швидкого та ефективного посіву. Саджанка дозволяє швидко садити картоплю, часник та інші овочеві культури.

Сівалки та сажалки створені для великих ділянок, які важко засівати вручну.

Копалки

Копалки для картоплі чи часнику бувають кількох видів. Кожен із них відрізняється конструкцією та принципом роботи. Якщо аграрій практикує вирощування картоплі, то скарбничка бажана в її арсеналі.

Косарки

Косарки дозволяють доглядати газон, позбавлятися бур'янів і заготовляти сіно. Їх застосування доцільно на городі будь-якого розміру.

Не забувайте про причіпне обладнання. Його не можна назвати повноцінним наваженням, але воно значно полегшує збирання території, перевезення врожаю, сміття чи снігу. 

Виробники