Укр Рус
  • БЕЗ ПЕРЕДОПЛАТИ!
  • БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА!
  • СИСТЕМА ЗНИЖОК!

Заготовити сіно з мототрактором за 5 хвилин – реальність!

Рано чи пізно кожен фермер стикається з думкою про максимальну механізацію свого господарства. Яскравим прикладом є збирання сіна. Погодьтеся, набагато зручніше працювати невеликим мототрактором, оснащеним механічною косаркою, ніж вручну скошувати цілі наділи або вбити управління габаритною технікою.

Заготовити сіно з мототрактором за 5 хвилин – реальність!

Сьогодні і пропонуємо ознайомитися з таким дивом сучасної техніки, як косарка для мототрактора. З її допомогою можна впоратися з трудомістким процесом заготівлі кормових лише за 5 хвилин. Фантастика? Ні, справжнісінька реальність.

Переваги роботи з механічною косаркою на мототракторі

Насамперед, варто відзначити зручність роботи з таким обладнанням. Малогабаритна техніка набагато маневреніша за класичні трактори. Та й ні до чого останні, коли йдеться про невеликі приватні чи середні величини господарства.

Так, сучасне навісне обладнання для збирання сіна – це:

  • Економія сил. Все, що потрібно власнику косарки - це причепити її до мототрактора і не забувати доливати паливо в бак у міру спустошення.
  • Економія часу. Робота з навішуваннями дозволяє виконувати більший обсяг робіт за менший проміжок часу.

Таким чином, ви заощаджуєте два основних ресурси своєї життєдіяльності, направляєте їх у вигідніше русло.

Прибрати сіно так само легко

Якщо ми вже заговорили про повну механізацію господарства, то не полінуйтеся також звернути увагу на інші пристосування. Наприклад, граблі, які легко допоможуть зібрати скошену траву в зручні стоги. Або навпаки, розворушити отримане сіно для його швидкого висихання. Також для цього передбачені спеціальні сіноворошилки.

Нарешті, щоб остаточно прибрати сіно, вам ймовірно знадобляться прес-підбирачі. Як правило, такі агрегати випускаються у двох відомих модифікаціях – рулонній та тюковій. Відповідно, на виході ви отримаєте зручні рулони сіна або пакунки.

Пам'ятайте, що будь-яке підвісне обладнання підбирається залежно від моделі самого мототрактора, його потужності, а також площі території, на якій потрібні польові роботи.

Сільське господарство – найсприятливіший ґрунт для експериментів. То чому б не розпочати їх уже сьогодні і досягти неймовірних результатів?

Виробники